Servicii

Expertiza noastra

Ce oferim clientilor nostri

Seriozitate si calitate

Inca de la deschiderea firmei -1997, am pus accent pe calitatea serviciilor, pe promptitudine dar si pe consultanta fata de beneficiarii nostrii, pentru a le oferi solutiile cele mai  potrivite pentru nevoile lor. Aceasta combinatie de profesionalism, precizie dar si comunicarea frecventa si sincera cu cei ce ne trec pragul ne-a consacrat in topul restrans al firmelor de profil din tara.

Amenajarea padurilor

Amenajamentul silvic – este o lucrare multidisciplinară ce cuprinde un sistem de măsuri pentru organizarea şi conducerea pădurii spre starea cea mai corespunzătoare funcţiilor multiple ecologice, economice şi sociale. Lucrările de amenajarea pădurilor pot fi contractate şi elaborate doar de unităţi specializate, cu personal de specialitate, atestate de Ministerul Mediului şi Pădurilor conform Metodologiei de atestare din Ordinul M.M.P. nr. 460 / 01.04.2010. Amenajamentul silvic se elaborează în conformitate cu prevederile din “Norme tehnice pentru amenajarea pădurilor” şi are o perioadă de valabilitate de 10 ani.

Proiectare drumuri

Societatea realizeaza proiecte de drumuri forestiere noi, sau reabilitari drumuri calamitate, modernizari de drumuri comunale, drumuri de exploatare agricola. Suntem autorizati pentru efectuara tuturor categoriilor de lucrari de proiectare din cadrul masurii 125din fonduri FEADR. In data de 15 iulie 2016, am obtinut si atestatul cu nr 187 pe elaborarea documentatiilor pentru obtinerea avizului/autorizatiei de gospodarire a apelor.

Corectarea torentilor

Constau in proiectarea de lucrari transversale (baraje, praguri, traverse) sau longitudinale (canale, pereuri, gabioane, ziduri de sprijin etc) in albii torentiale.

Reconstructie ecologica

Consta in lucrari de amenajare a terenurilor cu diverse forme de degradare (proiectare de drenuri, ziduri de spriin, terase sprijinite, etc) si lucrari de instalare a vegetatiei forestiere prin impadurire si ingrijirea acestora pana la atingerea starii de masiv.

Masuratori topografice

Se realizeaza fie in vederea intocmirii planurilor topografice de detaliu pentru diverse proiecte (drumuri, corectare torenti, realizare retele electrice, microhidrocentrale, centrale eoliene, alte lucrari ingineresti) sau pentru punerea in posesie a proprietarior de terenuri/ inscrierea terenurilor in cartea funciara. Masuratorile se realizeaza in sistem STEREO 70 si pot fi avizate la cerere de catre O.C.P.I.

Intocmire documentatii de scoatere din fond forestier

Lucrarile sunt necesare la scoaterea din circuitul forestier a anumitor suprafete de padur in vederea realizarii de constuctii cum ar fi: locuinte de vacanta, pensiuni, partii de schi, drumuri de acces etc.

Amenajare spatii verzi

Constau in proiecte de realizare/ reabilitare spatii verzi din intravilanul sau exravilanul localitatilor. In intravilan constau in principal in amenajarea de parcuri, squaruri, locuri de joaca. In extravilan de regula sunt amplasate padurile parc.

Consultanta in domeniul certificarii padurilor

Consultanta se consta in elaborarea unor manuale de proceduri, instructaje ale personalului cheie, explicitarea exigentelor standardelor de certificare forestiera in sistem FSC.

Our Awesome Clients

We worked with different clients

scrie-ne daca crezi ca suntem echipa potrivita pentru tine

Scrie-ne acum