Despre Noi

Despre SC Dendro Proiect SRL

Cum a inceput totul

Societatea s-a înfiinţat la data de 1.04.1997. De atunci până în prezent, societatea are ca obiect principal de activitate efectuarea de studii de amenajare a pădurilor şi a studiilor amenajare a păşunilor. În acest sens, societatea este abilitata de Autoritatea Publica pentru Silvicultura in repetate randuri (aut. nr.3/ 1997, aut. nr. 16/16.03.1998, aut. nr.1 2005). Capacitatea anuala atestata a societatii este de 27 500 ha.

DSC_3099

Societatea s-a infiintat la data de 01-04-1997.

Începând din anul 2001, în premieră naţională, societatea a fost implicată în activităţi de consultanţă pe linia certificarii internaţionale a sistemului de management al padurilor în raport cu Standardul Forest Stewardship Council (F.S.C.). Astazi societatea are deja un palmares bogat pe aceasta linie.

Din 2002 o alta activitate cu pondere importantă a reprezentat-o proiectarea de drumuri forestiere şi comunale.

Anul 2003 a consemnat debutul în activitatea de proiectare în domeniul reconstrucţiei ecologice prin împadurirea terenurilor şi a lucrărilor de proiectare pentru corectarea torenţilor.

Încă din 2005 societatea noastră are atestat un sistem de management al calităţii atestat conform standardului ISO- 9001.

Pentru activitatea desfăşurată în anii 1999, 2000 societatea a fost clasată pe locul II în topul judeţean al firmelor (categoria microintreprinderi – după criteriile Camerei de Comert şi Industrie), pe locul 11 în clasamentul pe ţară în 1999, locul 13 pe ţară în anul 2001 şi locul III pe judeţ în 2006.

Experienta

Amenajarea padurilor

» Amenajarea a peste 100 000ha pădure reprezentând 10 ocoale silvice de stat sau private şi peste 200 paduri proprietate privată. Lucrari de referinţă: O.S. Epureni- Vaslui; O.S. Bacău- Bacîu O.S. Marginea şi O.S. Solca -Suceava; O.S. Nereju si O.S. Lepşa -Vrancea, O.S. privat – Covasna.

Consultanta pentru certificarea sistemului de management al padurilor

» consultanţă pentru certificarea a peste 1 000 000ha padure in Romania (Directiile silvice Suceava, Neamţ, Târgovişte, Piteşti, Timişoara, Deva, Arad, Cluj şi Bulgaria (O.S. Bergovitza si O.S. Cyuprene);
» consultanta pentru certificarea lantului de custodie a 24 firme de prelucrare a lemnului.

Drumuri

Proiectarea a peste: » 160 km drumuri forestiere in judetele: Neamt; Bacau, Iasi, Vaslui;
» 25 km de modernizare drumuri comunale in jud. Neamt, com. Gherăeşti şi Pângăraţi;

Reconstructie ecologica

» Execuţia a 40ha reconstrucţie ecologică a terenurilor degradate din lunca râului Bârlad;
» Proiecte pentru peste 1 000ha reconstrucţie ecologică în judeţele: Brăila, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Dolj;

Corectarea torentilor

» Proiectare lucrari de corectare a torentilor din 4 bazine în jud. Neamţ şi Bacău însumând cca. 15 km de albie efectiv corectată;

Proiectare spatii verzi

» Pentru un parc de agrement de 25ha in jud. Suceava, o pădure parc de 90ha jud. Neamţ

Topografie

» Toate masuratorile topografice pentru lucrările de amenajarea pădurilor, proiectare drumuri sau corectarea torenţilor au fost făcute de personalul propriu.
» 2001- 2002 măsuratori topografice pentru cca. 3000 ha de paduri retrocedate conform Legii 18/1991 în ocoalele silvice Bicaz, Vaduri, Agăş;
» Incepand din 2005 societatea poate întocmi la cerere harti digitizate (sistem G.I.S.) foarte utile pentru identificarea proprietatii sau la rezolvarea litigiilor de proprietate.

Măsurători de punere în posesie şi întabulare pentru peste 700ha de pădure.

20 ANI DE EXPERIENTA
148 proiecte
82 clienti fericiti
27500 hectare
Cei care fac ca totul sa se intample

Echipa Dendro Proiect

Cee ce ne caracterizeaza ca si echipa este dorinta de a ne imbunatati constant si de a ne pune la punct cu cele mai noi si eficiente metode de lucru. Nu evitam niciodata provocarile si acest fapt e atestat de sutele de proiecte cat mai variate pe care le-am dus la bun sfarsit.

Motive pentru care sa lucrezi cu noi

De ce suntem cei mai tari?

Integritate

Ne respectam promisiunile.

calitate

Calitatea primeaza.

consultanta

Oferim consultanta pentru fiecare proiect.

Experienta

Avem 20 de ani de experienta.

educatie

Investim in educarea colegilor nostri,

Tehnologie

Investim in aparatura noua care sa asigure calitate si precizie in lucrari.

Our Awesome Clients

We worked with different clients

scrie-ne daca crezi ca suntem echipa potrivita pentru tine…

Scrie-ne acum